Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını kestirmek

Rüyada kendi saçını kestirmek

Rüyada kendi saçını kestirmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Duygusal olaylarla yüzleşip yolunuza devam etmeniz gerekiyor.

Rüyada kuaförde saç kestirmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına inanılır.

Rüyada saçımı kısa kestirmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kendi saçını kestiğini görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine inanılır.

Rüyada saç kestirip ağlamak söz ve yetki sahibi olacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirip pişman olmak sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına inanılır.

Rüyada ünlü birine saç kestirmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada istemeyerek saç kestirmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments