Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç uçlarını kestirmek

Rüyada saç uçlarını kestirmek

Rüyada saç uçlarını kestirmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, rahatın kaçacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, hakkını alacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada saç uçlarını kestirmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey plana göre devam etmeyebilir.

Rüyada saç uçlarını kestirmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulur.

Rüyada saçlarının ucundan kestirmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada saç ucunu kestirmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işarettir.

Rüyada kısacık saç kestirmek ticaretinin de bozulmayacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının saç kestirdiğini görmek olmayacak hayallere kapılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işarettir.

Rüyada zorla saç kestirmek çok büyük başarılara imza atacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada berbere saç kestirmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments