Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının saçını kestiğini görmek

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ömür boyu başarılı olacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, programların ve projelerin tutmayacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine işarettir.

Rüyada kızının saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bir şeyler ispatlamak ya da ders verebilmek için, belli konularda pozisyonunuzu korumak isterken, gerçekten işe yarayabilecek fikirleri, tavsiyeleri ya da farklı seçenekleri görmezden gelerek hata yapabilirsiniz.

Rüyada kızının saçını kestirmek kaderinin yüzüne güleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada kızının saçını kestirdiğini görmek malların artacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının saç kestirdiğini görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının saç kestirmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işaret eder.

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kızını kestiğini görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, bir yere taşınmaya, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada saçı kısacık kestirmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçını kestirmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, belalı insanlara denk geleceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments