Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının saçını kestirdiğini görmek

Rüyada kızının saçını kestirdiğini görmek

Rüyada kızının saçını kestirdiğini görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kariyer edineceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, deşarj olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine delalet eder.

Rüyada kızının saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Belli konulara kendinizi adamanız harika şeyler ortaya çıkarmanızı sağlayabilir.

Rüyada kızının saçını kestirdiğini görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının saç kestirmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada kızının saçını kestirmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine işaret eder.

Rüyada kızının saç kestirdiğini görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını kestiğini görmek yaşam refahının düşeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Rüyada başkasının kendi saçını kestiğini görmek çok daha iyi günler göreceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments