Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kısacık kestirmek

Rüyada saçı kısacık kestirmek

Rüyada saçı kısacık kestirmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, şansının bahtının açılacağına delalet eder.

Rüyada saçı kısacık kestirmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada saçını kısa kestirmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestiğini görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestirmiş görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa saç kestirdiğini görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçları çok kısa kestirmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine işarettir.

Rüyada saçlarını kısa kestirmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, nimet ve berekete ereceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments