Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçını kestirmek

Rüyada başkasının saçını kestirmek

Rüyada başkasının saçını kestirmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, sevindirici haberler alınacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, fenalıkta bulunmaya yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçını kestirmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz insana tam olarak sahip olmanız mümkündür.

Rüyada bebeğin saçını kestirmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına saç kestirmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kısa kestirmiş görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, mutlu olacağınıza, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına yorulur.

Rüyada birine saç kestirmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını birinin kestiğini görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuaförde saç kestirdiğini görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kestiğini görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi saçının kestiğini görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments