Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının saçını kestiğini görmek

Rüyada yakınının saçını kestiğini görmek

Rüyada yakınının saçını kestiğini görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada yakınının saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimselerin yaklaşımlarını daha olumlu değerlendirmelisiniz.

Rüyada bir yakınının saçını kestirdiğini görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalettir.

Rüyada yakınının saçını kestiğini görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı küt kestirmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin saçını kestirmiş görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kestiğini görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments