Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kestirdiğini görmek

Rüyada saçlarını kestirdiğini görmek

Rüyada saçlarını kestirdiğini görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız eski bir dostunuzdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada saçını kısa kestirmiş görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestireceğini görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada saçları küt kestirmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kel kestirmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, doyasıya sefasını süreceğine yorulur.

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, huzurunu yerine getireceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kestirdiğini görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, yeni siparişler alacağına işaret eder.

Rüyada saç ucunu kestirmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birinin saçını kestiğini görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments