Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının nişanlandığını görmek

Rüyada kızının nişanlandığını görmek

Rüyada kızının nişanlandığını görmek dertlerin ortadan kalkacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yoksul için zenginliğe, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işarettir.

Rüyada kızının nişanlandığını gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni Teşebbüslerde bulunmaktan korkmayın.

Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek konforunun yerinde olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada güzel bir kızla nişanlanmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada nişanlını başka kızla görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, kazancın arttırılacağına, güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının nişanlandığını görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet eder.

Rüyada kızını nişanlanmak bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada bekar kızı nişanlı görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments