Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlını başka kızla görmek

Rüyada nişanlını başka kızla görmek

Rüyada nişanlını başka kızla görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine işarettir.

Rüyada nişanlını başka kızla gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada nişanlını başka kızla görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayaline kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka biriyle nişanlandığını görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada başka birini nişanlanmış görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin nişanlandığını görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kazancın ikiye katlanacağına inanılır.

Rüyada nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birisiyle nişanlanmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkalarının nişanlandığını görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments