Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kızı nişanlı görmek

Rüyada bekar kızı nişanlı görmek

Rüyada bekar kızı nişanlı görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada bekar kızı nişanlı gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Rüyada bekar kızı nişanlı görmek tüm kederinin uçup gideceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine inanılır.

Rüyada bekar kızın nişanlandığını görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada bekar birini nişanlı görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada bekar birinin nişanlandığını görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada bekar kızı gelinlikle görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bekar bir kızın bebek emzirdiğini görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızın evli olduğunu görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments