Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını nişanlanmak

Rüyada kızını nişanlanmak

Rüyada kızını nişanlanmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada kızını nişanlanmak gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada bekar kızın nişanlandığını görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlı kızı görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, geçiminin kolaylaşacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşu kızının nişanını görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, sıkıntısının biteceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada güzel kızla nişanlanmak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kazancında bereketin artacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalettir.

Rüyada kızının nişanlanmasını görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın nişanlandığını görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, karasızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızla nişanlanmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir kızla nişanlanmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments