Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak

Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak

Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır.

Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, mirasa, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kızın nişanlandığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada bir kızın nişanlandığını görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını nişanlanmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada bekar kızı nişanlı görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada bi kızın nişanlandığını görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments