Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Hertürlü aksilik olabilir.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek sorunların tamamen biteceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada nişanda gelinlik giymek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik nişanlık giymek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve nişanlanmak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını gelinlik giydiğini görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının gelinlik giymek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kızının gelinlik giydiğini görmek varolan borçların ödeneceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments