Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, hasta olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Sizi hoşlanmadığınız şeyler yapmak için yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hane içine ay doğacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızın nişanlandığını görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir kızla nişanlanmak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının nişan görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kızını nişanlanmış görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, idealist kimse olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments