Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir kızla nişanlanmak

Rüyada güzel bir kızla nişanlanmak

Rüyada güzel bir kızla nişanlanmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada güzel bir kızla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Konuyu yıpratmamaya çalışmalısınız.

Rüyada güzel kızla nişanlanmak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada güzel bir kızla nişanlanmak rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak hayırlı kapılar açılacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine alamet eder.

Rüyada kızının nişanlanmak iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet eder.

Rüyada genç bir kızın nişanlandığını görmek muradın gerçekleşeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Rüyada kızının nişanlandığını görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın nişanlandığını görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızın nişanlandığını görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments