Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının memesini görmek

Rüyada kızının memesini görmek

Rüyada kızının memesini görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, huzur ve saadet bulacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada kızının memesini gördüyseniz:

  • Herkesin biraz eğlenmeye ihtiyacı vardır.

Rüyada kızın memesini emmek çok daha mutlu olunacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet eder.

Rüyada kızının memesini görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalettir.

Rüyada kızın memesini ellemek emeklerinin karşılığını alacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerinin ağırlaşacağına delalettir.

Rüyada bir kızın memesini görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada memesini görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada memede leke görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada erkeğin memesini emmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada memesinin sıkıldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments