Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memesinin sıkıldığını görmek

Rüyada memesinin sıkıldığını görmek

Rüyada memesinin sıkıldığını görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, helal ekmek yiyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada memesinin sıkıldığını gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harekete geçmesi gereklidir.

Rüyada memesinin sıkıldığını görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada boğazı sıkılmak karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada silah sıkılmak borçlarının da kapanacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını görmek amacına ulaşabileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzülmek sıkılmak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına alamet eder.

Rüyada içinin sıkıldığını görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına rivayet eder.

Rüyada canının sıkıldığını görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada canı sıkılmak tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments