Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın memesini emmek

Rüyada kızın memesini emmek

Rüyada kızın memesini emmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada kızın memesini emmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada kızın memesini emmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin memesini emmek işlerinin rast gideceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin memesini emmek kendisine olan güveninin azalacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kulak memesi emmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kadın memesini emmek rahatsızlık duyulacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalettir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada kendi memesini emmek kederlerinin son bulacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, günaha gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının memesinden süt emmek çok hayırlı insan olunacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments