Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın memesini görmek

Rüyada bir kızın memesini görmek

Rüyada bir kızın memesini görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kırılan kalplerin barışacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, sağlığından olacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına delalet eder.

Rüyada bir kızın memesini gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik adımlarınızın, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada kızın memesini ellemek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın memesini görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kızının memesini görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına işaret eder.

Rüyada kızın memesini emmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin memesini sıkmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hüsrana uğratacağına, zahmete düşeceğine delalet eder.

Rüyada memede beze görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, başarılarının sürekli olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine yorulur.

Rüyada keçi memesi görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bunun için sabırsızlanacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada memeden süt gelmesi emzirmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments