Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memede leke görmek

Rüyada memede leke görmek

Rüyada memede leke görmek ruhunu güzelleştireceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada memede leke gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara her zamankinden daha çok eğilimlisiniz.

Rüyada memede leke görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişinde leke görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü lekeli görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada alnında leke görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada yemek lekesi görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada lekeli ayna görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, onlar için çabalayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada deride leke görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde leke görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments