Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin memesini emmek

Rüyada erkeğin memesini emmek

Rüyada erkeğin memesini emmek sürekli ağlamaklı olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada erkeğin memesini emmek gördüyseniz:

  • Kendinizi tamamen belirlediğiniz hedefe verebilirsiniz.

Rüyada erkeğin memesini emmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek memesi emmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalettir.

Rüyada köpek memesi emmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının memesinden süt emmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada memesini emmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada birinin memesini emmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine delalettir.

Rüyada karısının memesinden süt emmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine işarettir.

Rüyada kendi memeni emmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments