Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babayı hasta görmek

Rüyada anne ve babayı hasta görmek

Rüyada anne ve babayı hasta görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada anne ve babayı hasta gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken ani bir iş rahatınızı bozabilir.

Rüyada anne babayı hasta görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba anneyi hasta görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada anne ve babayı hasta görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına alamet eder.

Rüyada anne babasını hasta görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi anlamda rahatlamaya delalet etmektedir.

Rüyada anne baba hasta görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada babanın çok hasta olduğunu görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet eder.

Rüyada hasta babayı görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments