Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü babayı hasta görmek

Rüyada ölü babayı hasta görmek

Rüyada ölü babayı hasta görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, zorlukların biteceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü babayı hasta gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Rüyada ölü babayı hasta görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, çok büyük özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının hastalandığını görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine inanılır.

Rüyada anne babayı hasta görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, ferah bir eve geçileceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada babanızın hasta olduğunu görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babasını hasta görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada babayı hasta olarak görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta baba görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işarettir.

Rüyada hasta babasını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments