Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kıza kına yakmak

Rüyada bekar kıza kına yakmak

Rüyada bekar kıza kına yakmak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işaret eder.

Rüyada bekar kıza kına yakmak gördüyseniz:

  • O zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Rüyada bekar kıza kına yakmak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının eline kına yakmak helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının saçına kına yakmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kızına kına yakmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada bekar kızla konuşmak büyük bir ikilemde kalacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine yorulur.

Rüyada bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada bekar kızını gelin görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına yorulur.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments