Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin eline kına yakmak

Rüyada birinin eline kına yakmak

Rüyada birinin eline kına yakmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, zenginliğini kaybedeceğine, yeni bir yola gireceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada birinin eline kına yakmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde, imajınızda veya yaşam standartlarınızda bir üst aşamaya atlamak üzeresiniz, fırsatlar var.

Rüyada birinin eline kına yakmak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerime kına yakmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının eline kına yakmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada ellere kına yakmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, gelirinin eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, projenin gerçekleştirileceğine, maddi yükünün artacağına delalettir.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments