Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızına kına yakmak

Rüyada kızına kına yakmak

Rüyada kızına kına yakmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kızına kına yakmak gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa, yeni bir yol haritası oluşturabilirsiniz.

Rüyada kızına kına yakmak çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekar kıza kına yakmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada kızının eline kına yakmak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına inanılır.

Rüyada kızının saçına kına yakmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yüksek moralli olacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kendine kına yakmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına rivayet eder.

Rüyada askere kına yakmak bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine işaret eder.

Rüyada birine kına yakmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, helal kazanç elde edileceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments