Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği türbanlı görmek

Rüyada erkeği türbanlı görmek

Rüyada erkeği türbanlı görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada erkeği türbanlı gördüyseniz:

  • Acil müdahale etmek istediğiniz konularda, diğerlerinin meşgul veya tatilde olması nedeniyle ilerleyemeyebilirsiniz.

Rüyada erkeği türbanlı görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil türban takmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, başarılarının artacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini türbanlı görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbana girdiğini görmek kazancının günden güne düşeceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbanlı gelinlik giymek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada türbanlı gelin görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada türban çıkarmak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada beyaz türban görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çok başarılı işlere adım atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments