Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbanlı birini açık görmek

Rüyada türbanlı birini açık görmek

Rüyada türbanlı birini açık görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, düzenin kurulacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbanlı birini açık gördüyseniz:

  • Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız.

Rüyada türbanlı birini açık görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada açık birini türbanlı görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalettir.

Rüyada türban çıkarmak içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, bolluk ve bereketin artacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada beyaz türban görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalettir.

Rüyada siyah türban görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada türbana girmek çok iyi bir kariyer edineceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada beyaz türbanlı kadın görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine inanılır.

Rüyada türbanlı gelinlik giymek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments