Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu tokatlamak

Rüyada çocuğunu tokatlamak

Rüyada çocuğunu tokatlamak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu tokatlamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda sular ısınıyor olabilir.

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak beklentilerin boşa çıkmayacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu tokatlamak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kendi kendini tokatlamak ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada adam tokatlamak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, sorunların günden güne azalacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini tokatlamak hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne tokatlamak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını tokatlamak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, isteklerini yerine geleceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu tokatlamak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments