Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kestiğini görmek

Rüyada kedi kestiğini görmek

Rüyada kedi kestiğini görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, kötü sözler duylacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi kestiğini gördüyseniz:

  • Geri planda kalmanız gerekmiyor.

Rüyada kediyi kestiğini görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kedi kestiğini görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, belli bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kedi kestiğini görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına yorulur.

Rüyada hindi kestiğini görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına yorulur.

Rüyada saç kestirmiş birini görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, yeni işlere girileceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kendi saçını kestiğini görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, insanlara olan güvenin artacağına rivayet eder.

Rüyada annesini kestiğini görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, helal rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada demir kestiğini görmek huzurunu yerine getireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments