Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kestıgını görmek

Rüyada saçını kestıgını görmek

Rüyada saçını kestıgını görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, elinin darda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kestıgını gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler sizi şaşırtabilir.

Rüyada birini saçını kestirmiş olarak görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına delalettir.

Rüyada saçı erkek gibi kestirmek çok zor bir yoldan geçeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını birinin kestiğini görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını kestirdiğini görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı kestirmek ondan faydalanacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, uzun yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saç kestiren birini görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, maddi yükünün artacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin saçını kestirdiğini görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işarettir.

Rüyada saç kestirmek ve boyatmak yaşamına farklı bir yön vereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments