Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastayı ayakta görmek

Rüyada hastayı ayakta görmek

Rüyada hastayı ayakta görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Rüyada hastayı ayakta gördüyseniz:

  • Sürpriz aşklar veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada hasta birini ayakta görmek geçiminin kolaylaşacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastayı ayakta görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yatalak hastayı ayakta görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakta sıçmak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada ayakta yırtık çorap görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına yorulur.

Rüyada ayakta çamur görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, zorlukların kolayca aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta duramamak çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ayakta yara görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments