Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere kına yakmak

Rüyada askere kına yakmak

Rüyada askere kına yakmak hayırlı işlerde yer alacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eve kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada askere kına yakmak gördüyseniz:

  • Normalde oyunu kurallarına göre oynayan birisi olmanıza rağmen bazı kuralları atlamış olabilirsiniz.

Rüyada askere kına yakmak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada asker kınası yakmak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına yorulur.

Rüyada sağ ele kına yakmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine inanılır.

Rüyada kendi saçına kına yakmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş kişiye kına yakmak toparlanmasının da uzun süreceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa kına yakmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçına kına yakmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments