Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine kına yakmak

Rüyada kendine kına yakmak

Rüyada kendine kına yakmak sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine kına yakmak gördüyseniz:

  • Fazla tedbirli davranma huyunuz hayattan zevk almanızı engelliyor ya da eğlenceyi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Rüyada sol eline kına yakmak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet eder.

Rüyada ayağına kına yakmak hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Rüyada saçıma kına yakmak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine alamet eder.

Rüyada saçına kına yakmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kına yakmak daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, sevdiği birini kırmaya alamet etmektedir.

Rüyada parmağa kına yakmak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yolunun açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına kına yakmak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kına eline yakmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, acılarını dindireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments