Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kına yakmak

Rüyada birine kına yakmak

Rüyada birine kına yakmak sorunların bu sayede aşılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sağlığından olacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kına yakmak gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyorlar.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine alamet eder.

Rüyada elime kına yakmak büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde kına yakmak tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birine kına yakmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kına yakmak güzel günler görüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada siyah kına yakmak kimseden korkmayacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birine kına yakmak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa kına yakmak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments