Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini çok hasta görmek

Rüyada eşini çok hasta görmek

Rüyada eşini çok hasta görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, ekmek bulamayacağına, huzurunu yerine getireceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini çok hasta gördüyseniz:

  • Güvenlik başlığı altında öne çıkan konular olursa hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada eşini çok hasta görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen eşini hasta görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada eski eşini hasta görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eşini hasta olduğunu görmek zor günlerin yaşanacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada eşini hasta olarak görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek artık rahat bir nefes alacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin hastalandığını görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin hasta görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments