Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıza sarılmak öpmek

Rüyada kıza sarılmak öpmek

Rüyada kıza sarılmak öpmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, başarılarının azalacağına, problemleri teker teker çözeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıza sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlarken biraz dinlenmenizde fayda var.

Rüyada kıza sarılmak öpmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada teyze kızını öpmek helal rızka sahip olunacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir kızın ayağını öpmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek hayırlı haberler alınacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments