Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genc kızı öpmek

Rüyada genc kızı öpmek

Rüyada genc kızı öpmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, itibarını geri kazanacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada genc kızı öpmek gördüyseniz:

  • Şimdilik, artı eksi dengesini kontrol etmeden öne çıkmamakta fayda var.

Rüyada genc kızı öpmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına inanılır.

Rüyada genç bir kızı öpmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet eder.

Rüyada genç birini öpmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada genç erkeği öpmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genç bir kadını öpmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada genç erkek öpmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulur.

Rüyada genç delikanlı öpmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments