Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kızı öpmek

Rüyada güzel kızı öpmek

Rüyada güzel kızı öpmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, kazancını artıracağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada güzel kızı öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işleri sizin için daha da zor hale getirmeden sorumluluklarınızı yerine getirin.

Rüyada güzel kızı öpmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada güzel bi kızı öpmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet eder.

Rüyada güzel bir kızı öpmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel kadın öpmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına alamet eder.

Rüyada güzel birini öpmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kadın öpmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir kadını öpmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, iş sahibi olunacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işaret eder.

Rüyada güzel kızla tanışmak böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments