Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elini okşamak

Rüyada birinin elini okşamak

Rüyada birinin elini okşamak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, para ve makam sahibi olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin elini okşamak gördüyseniz:

  • Özel bir macera yaşamak istiyorsanız çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Rüyada elini okşamak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada el okşamak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada eli okşamak güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada birinin elini okşamak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada hayvan okşamak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, borçları varsa ödeyeceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine inanılır.

Rüyada saçı okşamak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşan okşamak bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü okşamak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments