Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı alnından öpmek

Rüyada kızı alnından öpmek

Rüyada kızı alnından öpmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hayır duaları alacağına delalettir.

Rüyada kızı alnından öpmek gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada bir kızı alnından öpmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, zararın gittikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada kızı alnından öpmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine yorulur.

Rüyada gelini alnından öpmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kadını alnından öpmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alnını öpmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü alnından öpmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği alnından öpmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments