Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını alnından öpmek

Rüyada kadını alnından öpmek

Rüyada kadını alnından öpmek kazancını arttıracağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadını alnından öpmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen veya aynı kulvarda ilerleyen kişilerle bir araya gelebilir, iş birlikleri kurmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada kadını alnından öpmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada bir kadını alnından öpmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yeni işlere girişileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini alnından öpmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada alnından öpmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeği alnından öpmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, düşmanlarına da dost olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalettir.

Rüyada alnını öpmek el üstünde tutulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments