Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği alnından öpmek

Rüyada erkeği alnından öpmek

Rüyada erkeği alnından öpmek sıkıntıların son bulacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeği alnından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor.

Rüyada erkeği alnından öpmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada bir erkeği alnından öpmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını alnından öpmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, rahata kavuşmaya alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü alnından öpmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek kötü günler geçireceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadını alnından öpmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini alnından öpmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, aradığı kişiyi bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments