Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnını öpmek

Rüyada alnını öpmek

Rüyada alnını öpmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada alnını öpmek gördüyseniz:

  • Romantik veya yaratıcı girişimleriniz konusunda ne kadar ısrarcı olursanız ödülleriniz o kadar yüksek olabilir.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına delalettir.

Rüyada gelini alnından öpmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada bir erkeği alnından öpmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alnını öpmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada erkeği alnından öpmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, fikirlerinin can bulacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü alnından öpmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet eder.

Rüyada bir kızı alnından öpmek hedeflerine ulaşacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments