Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin erkek organı görmek

Rüyada eşinin erkek organı görmek

Rüyada eşinin erkek organı görmek kısmetsizlik yaşayacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin erkek organı gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz durumunda kendinizi zayıf veya zor bir duruma düşürebilirsiniz.

Rüyada eşinin erkeklik organı görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, fırsatların heba edileceğine, sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin erkek organını görmek sorunlu bir döneme gireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin erkeklik organını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin erkek organı görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, işlerin hafifleyeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin organını görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin organı görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada eşinin organını yalamak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments