Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kızı öpmek

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek hedefine çok kolay ulaşacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, emeğinden hayır göreceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek gördüyseniz:

  • Becerilerinizi ön plana çıkartıp güven duygusunu da yakalarsanız daha başarılı projelere imza atabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, istediği projeleri yapamayacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın birini öpmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kazancının artacağına, inanılır.

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığı kızı başkasıyla görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, maddi kayıpların olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments