Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyze kızını öpmek

Rüyada teyze kızını öpmek

Rüyada teyze kızını öpmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada teyze kızını öpmek gördüyseniz:

  • Üzerinizde artan baskısı olan konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirerek bulacağınız alternatif yollar veya diğer seçenekler pek çok alanda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada teyze kızını öpmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş teyzenin elini öpmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada teyzemin elini öpmek yanlış yönde kararlar verileceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada teyzenin elini öpmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hastalıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işaret eder.

Rüyada teyze eli öpmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, başarıların artacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teyze öpmek kar sağlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine inanılır.

Rüyada teyzesini öpmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments