Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın ayağını öpmek

Rüyada bir kızın ayağını öpmek

Rüyada bir kızın ayağını öpmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var, aşk hayatınız özel yaşamınıza da istikrar getirebilir.

Rüyada bir kızın ayağını öpmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek sorunların ardı ardına geleceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine inanılır.

Rüyada anne ayağı öpmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak altı öpmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek çok başarılı işlere imza atacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, bereket ve zenginlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin ayağını öpmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, pişmanlığa, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments