Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıza sarılıp ağlamak

Rüyada kıza sarılıp ağlamak

Rüyada kıza sarılıp ağlamak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalettir.

Rüyada kıza sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Rüyada bir kıza sarılıp ağlamak başarı için yılmadan çalışılacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada kıza sarılıp ağlamak işlerlik kazanıp insanla dolacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, strese gireceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına tabir olunur.

Rüyada kızının ağladığını görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, güç alacağına delalet eder.

Rüyada kızını ağladığını görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kızına ağlamak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın ağladığını görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir kızın ağladığını görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, sıkıntılarının kısa süreceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments